Гражданският проект Българско лято 2020 ще прерасне в политическа партия, която да участва в следващите парламентарни избори на Република България.

Включете се като наш партньор днес и станете част от изграждането на политиките на партията и реализирането на общите ни цели за една нова и справедлива България.

Всеки наш партньор-активист ще има възможност да се кандидатира за лидер на една от 28-те асамблеи, да бъде включен в предизборните листи и да участва активно в предлагането и взимането на решения относно партията и в последствие – управлението на държавата.

Включете се чрез формата долу.

 

Нашата цел е да сме максимално запознати с партньорите и съмишлениците си и да бъдем сигурни, че гледаме в една посока. След попълване на първоначалната регистрационна форма, на посочения от Вас e-mail адрес ще получите втора част на анкетатата, в която ще имате възможност да изберете районът, в който искате да участвате, както и кои са важните за Вас обществени, социални и икономически теми.

* Предоставените данни се обработват съгласно политиката за поверителност на лични данни на Граждански проект Българско лято 2020 и в съответствие със ЗЗЛД.

За въпроси, коментари и предложения относно анкетата – пишете ни на [email protected]

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ